IK-3 vloerdoos: oplossing voor lage inbouwdiepte

 

De ruimte onder de vloer wordt steeds beperkter, in zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Met de IK-3 vloerdoos biedt Legrand een ideale en flexibele oplossing om met een minimale inbouwdiepte (hoogte 50 mm) onder de vloer te kunnen werken.

 

IK-3 vloerdoos: de oplossing voor lage inbouwdiepte

Te verstellen tot 70mm 
Als toevoeging is de hoogte van de IK-3 vloerdoos te verstellen tot een hoogte van maximaal 70 mm. Net als andere Legrand vloerdozen is ook deze IK-3 functioneel uit te voeren met het Mosaic schakelmateriaal programma met meer dan 200 functies. 

Kenmerken en voordelen: 
• Minimale inbouwhoogte slechts 50 mm 
• Voor renovatieprojecten of installatie van een technische vloer 
• In de hoogte verstelbaar 50 – 70 mm 
• Uitneembaar deksel 
• RAL 7031 (grijs) 
• Te combineren met diverse vloerbedekkingen, van tapijt tot vinyl 
• Verticale positionering van schakelmateriaal en 2x8 modules 
• Kabeluitvoer is eenvoudig te scheiden 
• Eenvoudig te openen met handvat

Bekijk installatievideo van Legrand IK-3 vloerdoos

Open Legrand vloerdozen keuze configurator